søndag 7. desember 2008

PÅ TRAPPA


I dag etter en fin tur på ski i marka, så måtte vi ordne litt julestemning på trappa. Har laga mæ ny dørkrans i friskt bar, som har hengt ute sia forrige uke. Det e noe eget med ekte vare. Har tatt frem de marokkanske lyktene og glass lyktene. Så har vi fått inn hjertekurva på jobb som æ har fyllt med forskjellige typa kongle. Naturlig og rusikt, men fint og symbolsk i et inngansparti. Resultatet blei som du ser... og vi synes det blei koselig.


".


Så har æ fått det som e min første award... fra Bjørkely. Skal hvis sende den til 8 stk... men har ikkje skjønt kordan æ får de derre bloggnavnan opp uten at heile adressen vises...Tell me!!! E uansett fornøyd med en award.
"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres

3 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Så koselig du har det på trappa di :)

Klem,Kari

Drops sa...

så utrolig hyggelig inngangsparti. Kransen var bare så fin. Hilsen Drops som kom med en liten kommentar mandag morgen..

mettemaja sa...

Så nydelig du har det ute! Nå ble jeg inspirert :)

Klem Mette